Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Çanakkale'de telefonla dolandırıcılık iddiası

        Çanakkale'de, telefonda kendilerini polis ve savcı olarak tanıttıkları kadını 20 bin lira dolandırdıkları iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı.

        Alınan bilgiye göre, İ.B, M.Y. ve V.D. (25), dün akşam aradıkları M.Y'ye kendilerini polis ve savcı olarak tanıttı. Terör örgütüyle bağlantısının tespit edildiğini söyledikleri M.Y'ye yardım etme sözü veren şüpheliler, bunun için ondan evinde bulunan nakit parayı apartmanının kapısının önüne bırakmasını istedi.

        Zanlılara inanan M.Y, bir poşete 20 bin lirayı koyup söylenen yere bıraktı. Apartmanın girişine gelen şüpheliler, parayı alıp bölgeden uzaklaştı. M.Y'nin eşi, durumun kendisine anlatılmasının ardından dolandırıldıklarını anlayıp polise ihbarda bulundu. Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, araştırmaları sonucu zanlıların Çanakkale'ye kiralık bir araçla geldiğini belirledi.

        Ekipler, yaklaşık 3 saatlik aramaların ardından şüphelileri kent merkezinde yakaladı. Gözaltına alınan İ.B, M.Y. ve V.D, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ