Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Antalya'da silahlı çatışma: 1 ölü

        Alınan bilgiye göre, Antalya'nın Manavgat ilçesinin Karaöz mevkiinde çıkan tartışmanın ardından silahlarını çeken iki kişiden Mehmet Akbaş hayatını kaybetti, Yaşar T. yaralandı.

        Yaralı Yaşar T. aracı ile ilçeye gelerek durdurduğu otomobildeki 2 kişiye silah zoruyla kendini hastaneye götürmelerini isteyerek çevreye ateş açtı.

        Bu arada silahından çıkan bir kurşun yoldan geçen Konya'dan Antalya'ya gitmekte olan yolcu otobüsüne isabet etti. Otobüsün ön camına isabet eden kurşun şans eseri kimseye isabet etmedi. Otobüste bulunan yolcular büyük bir korku yaşarken şoför soğukkanlılıkla otobüsü yol kenarına çekerek durdurdu.

        Yaralı şahıs, yoldan geçmekte olan bir araç tarafından Manavgat Emniyet Müdürlüğü ekipler amirliğine getirildi. Buradan ambulans ile Manavgat Devlet Hastanesine kaldırılan Yaşar T. tedavi altına alındı.

        Jandarma ve polis ekipleri, araçlarda inceleme yaptığı sırada Karaöz yolu üzerinde bir ceset bulunduğu bildirildi. Vatandaşlardan gelen ihbar üzerine söz konusu yere gelen ekipler, yerdeki cesedin Konya Seydişehir nüfusuna kayıtlı Mehmet Akbaş'a ait olduğu belirlendi.

        Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Akbaş'ın cesedi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatıldı.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ