Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kayseri'de kamyon kasasında cocuğa istismara 21 yıl

        Olay, Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesine bağlı Merkez mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre Ali M., işlettiği market içerisinde ve pazarcılık yaptığı kamyonun kasasında farklı tarihlerde yanına çağırdığı komşusunun erkek çocuğuna cinsel istismarda bulundu.

        Çocuğun yaşadıklarını annesini anlatmasının ardından ailesi, Ali M.'den şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Ali M. mahkemece tutuklandı.

        SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİ

        Kayseri 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın bugünkü duruşmasında tutuklu Ali M., mağdur çocuk ile anne ve babası ve avukatları katıldı. Tutuklu Ali M. mahkemede yaptığı savunmada, "Suçlamaları kabul etmiyorum. Haftanın belli günleri ilçe pazarlarında bazı günler ise markette çalışıyorum. Böyle bir olayı gerçekleştirmem mümkün değil" dedi.

        ÇOCUK KORKTUĞUNU SÖYLEYİNCE, SANIK SALONDAN ÇIKARILDI

        Cinsel istismara maruz kalan çocuk ise ifade öncesi Ali M.'denkorktuğunu söyledi. Mahkeme başkanı bunun üzerine sanığı mahkeme salonundan çıkardı.

        Korku dolu gözlerle mahkeme başkanına yaklaşan çocuk, yaşadıklarını kısık sesle anlattı.

        Olayla ilgili çocuğun oyun arkadaşları K.K. (7) ve A.S. (6) mahkemede tanık olarak dinlendi. Mahkemede son sözü sorulan Ali M. "Suçsuzum" dedi.

        Mahkeme heyeti yapılan yargılanma sonucu Ali M.'ye'Çocuğa basit cinsel istismarı' suçundan 15 yıl 7 ay, 'Hürriyetinden Yoksun Kılma' suçundan ise 6 yıl 3 ay olmak üzere toplam 21 yıl 10 ay hapis cezası verdi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ