Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Köprüde darbeci keskin nişancı

        15 Temmuz darbe girişiminde halkın tepkisinin artması, polisin de duruma hakim olmaya başlamasının ardından darbeci subaylardan biri Boğaziçi Köprüsü'nün ayaklarındaki kuleye çıktı. Anadolu Avrupa geçişindeki kulede bulunan asansörü kullanıp yukarı çıkan darbeci subay, keskin nişancı tüfeğiyle burada ateş açtı.

        BU SİLAHTAN ÇIKAN KURŞUNLARLA ÖLEN VE YARALANANLAR OLDU

        Kurşunların nereden geldiğini anlayamayan birçok sivil bu silahtan çıkan kurşunların hedefi olup hayatını kaybetti ya da yaralandı.Uzun süre etkisiz hale getirilemeyen darbeci subay bir özel harekat polisinin karşı keskin nişancı atışıyla öldürüldü. Darbeci subayın cansız bedeni çevreyeateş açtığı bu noktada bulundu.

        (Keskin nişancının göründüğüne dair bu görüntüler sosyal medyada paylaşıldı)

        SERVİS YOLUNU KULLANAN POLİSLERE ATEŞ

        Bu arada Boğaziçi Köprüsü'nün Anadolu Avrupa geçişinde bulunan ve acil durumlarda köprü altından karşı yöne geçmek için kullanılan servis yolu da darbecilerin hedefi oldu. Darbeci polislere müdahale etmek için servis yolunu kullanan polislere köprü üzerinden ateş açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın motosikletli eskortluğunu yapan ve o gece özel harekat şube müdürüne eşlik eden Kemal Tosun'un da bu yolda arkasından vurularak şehit edildiği öğrenildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ