Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Topbaş: Şehit yakınlarına daha iyi bir hayat sunacağız

        GAZETE HABERTÜRK

        İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da, Avcılar, Beylikdüzü ve Büyükçekmece’de demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarla buluştu.

        Binlerce İstanbulluya seslenen Topbaş, bütün vatandaşların vatan, millet ve milli irade söz konusu olduğunda siyasi görüşleri bir tarafa bırakarak çok önemli bir duruş sergilediğini vurguladı.

        Topbaş, “Ekibime talimat verdim. Kahraman şehitlerimizin yakınları ile gazilerimize iyi bir hayat hazırlayacağız. İnşallah İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak onlara kendi normal yaşamlarından daha iyi bir hayat sunacağız. İlçe belediyelerimiz de bize destek verecek” diye konuştu.

        BEŞİKTAŞ’TA BİNLER YÜRÜDÜ

        Beşiktaş Kaymakamlığı ve belediyenin öncülüğünde 15 Temmuz darbe girişimine karşı gerçekleştirilen ‘Milli İrade ve Demokrasi Yürüyüşü’ne binlerce vatandaş katıldı.

        Beşiktaş Kaymakamı Abdullah Kalkan ve Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın öncülük ettiği yürüyüşe siyasi parti temsilcileri de katıldı. Yürüyüş sonrası düzenlenen mitingde şehitlere dualar edildi.

        "HAKİMİYET MİLLETİNDİR"

        İstanbulBölge İdare Mahkemesi’nde 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanlar için Demokrasi Şehitlerini Anma Töreni düzenlendi.

        Tüm hâkim ve personelin katıldığı törende konuşan İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ahmet Cüneyt Yılmaz, “Devletimizin ve milletimizin yanında dimdik duracağız. Bizler millet adına yargılama hizmeti yapan hâkimler ve yargı mensupları olarak da şunu asla unutmayacağız. Hâkimiyet milletindir” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ