Beyoğlu'nda 4 katlı binanın en üst katında yangın çıktı. Yangında can kaybı yaşanmazken, binanın en üst katı kullanılamaz hale geldi.
Yangın, 21.30 sıralarında Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi Dereiçi Sokak üzerinde bulunan bir binanın en üst katında bulunan dairede çıktı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi.
Henüz belirlemeyen bir sebeple çıkan yangın itfaiye ekiplerinin çalışması sonucunda çevre binalara sıçramadan yaklaşık bir saat sonra kontrol altına alındı. Yangından her hangi bir can kaybı yaşanmazken yanan daire kullanılamaz hale geldi.
Mahalle sakini Hüseyin Kaplan, "Bu yangın saat dokuz buçukta falan başladı. Ama kesinlikle ne olduğunu bilmiyoruz. İçerde yaşayanlar var mı yok mu onu bilmiyoruz. En üst katta ne olduğu belli değil. Bir kıvılcım. Zaten mahalleyi koku sardı. Ondan sonra fark ettik olayın ne olduğunu. Direk buraya geldik. İtfaiyeci arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştık. Şükürler olsun ki ne ölen var ne yaralanan var. Sadece mala geldi. Allah korudu bir şekilde mahalleliyi de" diye konuştu.
Mahalleyi korku içinde yangını izlediği yangınla ilgili polis soruşturma başlattı.
IHA
Haberturk.com ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.
Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak Haberturk.com yorum sayfalarında yer almayacaktır.
Ayrıca Haberturk.com yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.
Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılamaz.
Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.
Haberturk.com yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.