Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bursa'da uyuşturucu operasyonu: 9 gözaltı

        Bursa Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, yaptıkları istihbari çalışmaları sonucunda, merkez Yıldırım ilçesi Değirmenlikızık Mahallesi'nde bir evde uyuşturucu imalatı yapıldığı bilgisine ulaştı.

        Eve operasyon düzenleyen narkotimler, 5 kilogram esrar ile 21 kök Hint keneviri buldu. Evde bulunan 31 yaşındaki M.S. ile 35 yaşındaki A.Y. gözaltına alındı.

        Polisler, evde yapılan aramalarda bir odanın kapısının kilitli olduğunu gördü. Kapıyı kıran polisler, odaya girdiğinde saksılar içerisinde bulunan hint keneveri, buhar makinasi, mor ışık ve aliminyum folyo ile kaplanmış duvarla karşılaştı.

        Uyuşturucu madde ile düzeneklere el konuldu.

        KADIN KUAFÖRÜNDE METAMFETAMİN OPERASYONU

        İkinci operasyon merkez Osmangazi İlçesi Küçükbalıklı Mahallesi'nde yapıldı. 4 şüphelinin Van'da Bursa'ya yüklü miktarda metamfetamin getireceği bilgisini alan narkotim ekipleri, uyuşturucu maddenin Küçükbalıklı Mahallesi'nde bir kadın kuaföründe sakladıkları bilgisine ulaştı.

        Kuaföre operasyon düzenleyen ekipler 15 bin lira değerinde olan 145 gram metamfetamini ele geçirdi. Operasyonda, kadın kuförü O.Y.(30), C.T. (33), M.F.D. (25), K.B. (38) ve E.A.D. (28) gözaltına alındı.

        Uyuşturucu ticareti yapmak suçlarından aranan E.T. (38) ile G.A. (60) adlı kadın da yakalandı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ