Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Hava durumu 25.08.2016

        Yurdun büyük bir bölümünde bugün yağışlı bir hava hakim. Marmara'nın doğusu, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu'nun kuzey kesimleri, Karadeniz'in tamamı, Kars, Ardahan çevreleri ve Kahramanmaraş, Gaziantep ve Şanlıurfa üçgeninde gökgürültülü sağanak yağış yüzünü gösterecek.

        İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

        İstanbul'da önümüzdeki üç günlük periyotta aralıklı gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıklar 28-29 derece civarında seyredecek. Bugün hava parçalı yer yer çok bulutlu il geneli yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, 29 derece. Ankara'da bugün gökgürültülü sağanak yağış beklentisi var. Yağışların aralıklı ve yerel olması tahmin ediliyor. Cuma ve cumartesi günü ise parçalı bulutlu. İzmir'de ise yağış beklenmiyor, parçalı yer yer az bulutlu hava hakim. Sıcaklıklar 32-33 civarında olacak.

        Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, Marmara’nın doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzey ve batısı, Karadeniz ile Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep, Erzurum, Kars ve çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

        YAĞIŞLAR YARIN DA DEVAM EDİYOR

        Yarın, yağışlı sistemin etkisi kuzeye doğru hareket edecek. Marmara'nın doğusu, Kuzey Ege'nin iç kesimleri, Eskişehir çevrelerinde, Karadeniz'in tamamında, Doğu Anadolu'nun kuzeyindeki illerde gökgürültü yağışlar bekleniyor. Sıcaklığın kuzey ve iç bölgelerde 3 ila 6 derece düşmesi tahmin ediliyor. Mevsim normallerinin 1-2 derece altında seyredecek.

        HABERTURK.COM

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ