Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Uyuşturucu çetesi veresiye uyuşturucu defteri tutmuş

        Bursa'da bir iş hanına polis ekipleri tarafından yapılan gece yarısı baskında uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen 4 kişilik çete çökertildi. Çetenin kiraladığı büroda arama yapan ekipler 220 gram metamfetamin, 5 ruhsatsız tabanca, 6 bıçak ve hassas terazinin yanında çete üyelerinin tuttuğu veresiye uyuşturucu defteri ele geçirdi.

        POLİSİ GÜRÜNCE KENDİLERİNİ HANA KİLİTLEDİLER

        Yıldırım İlçesi Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, Duaçınarı Mahallesi'nde bir iş hanında uyuşturucu ticareti yapıldığının ihbarını aldı. Önceden belirlenen adrese ekipler gece saatlerinde operasyon düzenledi.

        Polisleri gören uyuşturucu çetesi iş hanının kapılarını kilitledi. Ekipler kilidi kırarak içeriye girdi. H.S.(34), E.A. (32), İ.A. (32) ve R.Y. (37) isimli kişiler gözaltına alındı. Şüpheliler üzerinde yapılan aramada 220 gram uyuşturucu metamfetamin maddesi, 5 adet ruhsatsız tabanca, 6 bıçak ve hassas terazi ele geçirildi.

        VERESİYE UYUŞTURUCU DEFTERİ TUTMUŞLAR

        Ekipler daha sonra çetenin kiraladığı büroda bulunan çelik kasayı açtı. Kasanın içerisinden 5 bin lira ile şüphelilerin sattıkları uyuşturucunun miktarı, sattıkları kişilerin isimleri cep telefon numaraları ile borçlarının yazılı olduğu veresiye defteri çıktı.

        Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan 4 kişi, "Uyuşturucu ticareti yapmak, çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve ruhsatsız silah taşımak suçlarından çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı. Polis, ekipleri ele geçirilen defterde adı ve borçları yazan 30 uyuşturucu müşterisini arıyor.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ