Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Ayrı yaşadığı eşe ilginç barışma teklifi

        Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde otomobil tamircisi 30 yaşındaki İlker Korkut, 5 aydır ayrı yaşadığı eşi 28 yaşındaki Gülçin Korkut ile barışmak için aracının ön camına, 'Hepsi benim hatam, barışmak istiyorum' şeklinde yazı yazdırıp yaşadığı evin önüne gitti. Arkadaşlarının da araçlarının ön camına, 'özür diliyorum' yazarak destek verdiği İlker Korkut, eşiyle barışmanın mutluluğunu yaşadı.

        Ereğli'de Gülçin Korkut, 5 ay önce eşi İlker Korkut ile yaşadığı tartışmanın ardından evi terk edip ailesinin yanına yerleşti.

        İlker Korkut'un geçen süre içerisinde barışma girişimleri, her seferinde eşi tarafından reddedildi.

        İlker Korkut, eşinin kalbini yeniden kazanabilmek için otomobilinin üzerine, 'Hepsi benim hatam. Barışmak istiyorum' şeklinde yazı yazdırdı. Korkut'un arkadaşları da kendi araçlarının üzerine 'Özür diliyorum' yazdırdı.

        Korkut, arkadaşlarının araçlarıyla birlikte kent merkezinden konvoy eşliğinde geçtikten sonra eşi Gülçin Korkut'un ailesinin evinin önüne gitti.

        Korna sesleri üzerine dışarı çıkan Gülçin Korkut, eşini ve üzerinde yazı yazan araçları görünce gözyaşlarını tutamadı.

        İlker Korkut, dışarı çıkan eşine sarılarak kendisini affetmesini istedi. Bu sırada arkadaşları da genç çifte alkışlarla ve meşaleler yakarak destek verdi.

        Evliliklerinde 9'uncu yılı doldurduklarını anlatan İlker Korkut, eşinin kendisini affetmesini dilediğini ve yaptıklarından dolayı özür dilediğini söyledi.

        Eşini karşısında görünce çok mutlu olduğunu söyleyen Gülçin Korkut ise, "Eşimi seviyorum. 5 aydır ayrıydık. Böyle bir şeyi beklemiyordum" dedi.

        Genç çift daha sonra birlikte evlerine döndü.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ