Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ormandaki infaza 3 tutuklama

        İstanbul Çatalca'da ormanlık alanda cesedi bulunan tekstilci Bora Bingöl'ün katilleri 15 saat sonra yakalandı. 3 zanlı, mahkemece tutuklandı. Cinayetin kadın meselesi yüzünden işlendiği öne sürüldü.

        Çatalca'da geçtiğimiz hafta ormanlık alanda bir ceset gören vatandaşlar, durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine giden Çatalca Jandarma ekipleri, yaptıkları araştırmada üzerinden Bora Bingöl adına kimlik çıkan kişinin kafasına iki kurşun sıkılarak öldüğünü belirledi.

        Bingöl'ün telefonlarını incelemeye alan jandarma, en son görüştüğü 3 ismi tespit etti. Cinayetten 15 saat sonra Çatalca Jandarma ekiplerinin çalışması sonucu Y.Ç, İ.S. ve M.S, gözaltına alındı.

        KADIN CİNAYETİ İDDİASI

        Jandarma, Bingöl'ün işyerinin bulunduğu binanın alt katındaki müzikholde çalışan bir kadınla ilişkisi olduğu, şüphelilerin bu yüzden cinayeti işlemiş olabileceğini değerlendiriyor. Bu iddialarla ilgili araştırmaların sürdüğü bildirildi.

        Tutuklanarak cezavine gönderilen Y.Ç., İ.S. ve M.S.'nin ise bu suçlamaları reddettikleri öğrenildi. Yapılan aramalarda bulunan tabanca incelenmek üzere kriminal jandarma ekipleri tarafından incelemeye alındı.

        HABERTÜRK HABER MERKEZİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ