Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bağcılar'da motosiklet kazası

        Bağcılar'da motosiklet sürücüsü bir otomobilin önüne geçmesi nedeniyle motosikletin hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Kazayı motosiklet sürücüsü hafif sıyrıklarla atlatırken nişanlısı ise yaralandı. Kaza Bağcılar Yüzyıl Mahallesi, Matbaacılar Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; Ender Eren akşam saat 22.00 sıralarında, kullandığı 34 FN 2166 plakalı aracıyla seyir halinde giderken başka bir aracın sıkıştırması sonucu direksiyonu sağ tarafa kırdı. Arkadan gelen Hasan Arslan'ın kullandığı ve plakası öğrenilemeyen motosiklet sürücüsü ise araca çarpmamak için manevra yapınca bariyerlere çarptı. Kazayı Hasan Arslan hafif sıyrıklarla atlatırken nişanlısı Yazgül Karakurt ise yaralandı.

        NİŞANLISININ BAŞINDAN BİR AN OLSUN AYRILMADI

        Olayın meydana geldiği yerden geçen sürücüler durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kaza sonrası hafif şekilde yaralanan motosiklet sürücüsü Hasan Arslan, ambulans gelene kadar yerde yaralı vaziyette yatan kız arkadaşının başından bir an bile ayrılmadı.

        TESADÜFEN ORADAN GEÇEN AMBULANS MÜDAHALE ETTİ

        Bu sırada özel bir hastaneye ait ambulans olay yerinden geçerken yerdeki yaralıyı görünce hemen durdu. Ambulansta bulunan sağlık görevlileri 112 ekipleri gelene kadar yerdeki yaralıyla yakından ilgilenerek bilinci kapanmasın diye sürekli konuştu. Kısa süre sonra 112 ekipleri olay yerine gelerek yaralanan Karadut'a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Özel hastaneye ait sağlık görevlileri de yaralı hakkında 112 ekiplerine bilgi verdikten sonra olay yerinden ayrıldı. Yaralanan Karakurt ise olay yerinde bulunan ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sonrası yaralanan Karakurt'un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

        MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARDIMA KOŞTU

        Kazanın olduğunu gören bir başka motosiklet sürücüsü ise hemen durup yardıma koştu. İsminin Kenan Aşkın olduğu öğrenilen kişi, "Sonuçta bizde motorcuyuz. Vatandaşlık görevim, gördüm, durdum ve yardımcı olmaya çalıştım. Arkadaş yoldan gelirken diğer aracı da başka bir araç sıkıştırmış. Direksiyonu sağa doğru çevirince diğer arkadaş da vurmamak için bariyerlere çarpmış. Bir anda refleksle vurmuş oraya" dedi. Polis ekipleri kaza sonrası olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ