Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Batman'da koca dehşeti

        Batman'da uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürülen Kasım G. sokak ortasında annesini ve eşini bıçakladı. Hastanede tedavi altına alınan yaralı eş Fidan G. (28), şikayetçi olmadı.

        Batman'ın Seyitler Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde psikolojik sorunları bulunduğu ve uyuşturcu bağımlısı olduğu ileri sürülen Kasım G. marketten eve gelen annesi ve eşi Fidan G.'yi (28) sokak ortasında bıçakla yaraladı. Kasım G'nin annesinin durumunun iyi olduğu belirtilirken karnından bıçak darbesi alan 3 çocuk annesi Fidan G., Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine giden polis Kasım G.'yi gözaltına aldı. Tedavisi süren Fidan G. eşinden şikayetçi olmadı.

        'UYUŞTURUCU PARASI İSTEMİŞ'

        Kasım G'nin amcası, yeğeninin uyuşturucu bağımlısı olduğunu belirterek "Uyuşturucu parası bulmak için ailesine şiddet uyguluyor. Uyuşturucu için para istemiş, annesi de vermeyince önce annesini sonra eşini bıçaklamış. Eşinin durumu ağır. Uyuşturucu bağımlısı olduğu için yaklaşık bir yıldır eşini dövüyor. Yetkililere sesleniyorum. Yeğenimi tedavi altına alsınlar" dedi.

        Bulut KUTLU/BATMAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ