Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kocaeli'nde kontrolden çıkan otomobildeki anne ve oğlu kazayı ucuz atlattılar

        Kocaeli'nin Derince ilçesinde kontrolden çıkarak önce yol kenarındaki iş makinesine sonra da duvara çarpan otomobildeki anne ve oğul şans eseri araçtan sağ çıktı.

        ANCAK DUVARA ÇARPARAK DURABİLDİLER

        Kaza Derince Çenesuyu Mesire alanı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; yol çalışmalarının devam ettiği Ertuğrul Gazi bulvarında, içinde 1 yaşındaki oğlu Mehmet A.D.'nin de olduğu 41 LL 114 plakalı otomobili ile seyir halinde olan Buğra D., bir anda aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil önce orta refüje girdi. Daha sonra hızını alamayan otomobil yol kenarında çalışma yapan iş makinesinin kepçesine çarptı. Çarpmanın ardından savrulan otomobil anca duvara çarparak durabildi.

        Kazada araçta sıkışan sürücü Buğra D. ve 1 yaşında ki oğlu Mehmet A.D., olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak 112 ekiplerine teslim edildi.

        İlk müdahalesi olay yerinde yapılan hafif yaralı anne ve oğul, ambulansla Derince Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Kaza ardından kullanılmaz hale gelen aracın içine küçük sıyrık ve kırıklar ile atlatan anne Buğra Durdu ve oğlu Mehmet Akif Durdu'nun sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ