Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kocaeli'nde restoran bekçisine ait bir ceset bulundu

        Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan Kocaeli Fuarı içerisindeki bir restoranda gece bekçisi olarak görev yapan 59 yaşındaki şahıs, fuar içindeki gölette ölü bulundu.

        Olay Kocaeli Fuarı içerisindeki yapay gölette sabah 07.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kocaeli Fuarı içerisindeki gölet kenarında spor yapan vatandaşlar göl içerisinde hareketsiz duran bir nesne görerek durumu zabıta ekiplerine haber verdi.

        Zabıta ekipleri yaptıkları inceleme sonrasında ise nesnenin insana ait olduğunu belirleyerek durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri olay yerini güvenlik şeridine alarak inceleme başlattı. Polis ekiplerinin incelemeleri sırasında ise meralı kalabalık, polis ekiplerinin uyarılarına rağmen olay yerinden cep telefonuyla görüntü alabilmek için birbiriyle yarıştı.

        OLAYLA İLGİLİ ARAŞTIRMA YAPILIYOR

        Su içerisinde bulunan ceset, olay yerine gelen balık adamlar tarafından kenara alınarak ceset torbasına koyuldu. Cesedin üzerinden çıkan kimlikte ise cesedin 59 yaşındaki Kadri Kıyışkan'a ait olduğu belirlendi. 59 yaşındaki Kıyışkan'ın fuar içerisinde bulunan bir restoranın gece bekçiliği yaptığı öğrenildi.

        Kıyışkan'ın cesedi polis ekiplerinin incelemesinin ardından cenaze aracına alınarak İzmit Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Kıyışkan'ın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacağı öğrenilirken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ