Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Gelin arabası ile otomobil çarpıltı ölü ve yaralılar var

        Adana'nın Kozan ilçesinde gelin arabasının bir otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Gelin arabası olarak kullanan araç, şehir dışından gelen misafirleri aldıktan sonra kaza yaptı.

        Edinilen bilgiye göre, Kozan-Kadirli-Ceyhan karayolu, Kuyuluk Mahallesi mevkisinde meydana gelen kazada Kamil Çam'ın (54) kullandığı 46 N 0473 plakalı otomobil ile Erdal Büyüktolu'nun kullandığı 07 GAF 70 plakalı kamyonet hatalı sollma nedeniyle kafa kafaya çarpıştı.

        Otomobil sürücü Kamil Çam olay yerinde hayatını kaybederken kamyonette bulunan sürücü Erdal Büyüktolu (28), İbrahim Fidancı (66) ve eşi Nakşiye Fidancı (64) yaralandı. Yaralılardan İbrahim Fidancı ve Erdal Büyüktolu Kadirli Devlet Hastanesi'ne götürülürken Nakşiye Fidancı ise Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Osmaniye'nin Kadirli ilçesindeki akrabalarının düğününe katılmak için Antalya'dan uçakla Adana'ya gelen İbrahim ve Nakşiye Fidancı çiftini gelin arabası ile hava alanından alıp Kadirli ilçesine götürürken kaza yaptıkları öğrenildi.

        Kamil Çam'ın cenazesi Kozan Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ