Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Eski eşini öldüren koca yakalandı

        İstanbul'da 22 yaşındaki eski eşi Derya Demirkan'ı silahla öldüren Celalettin V. yakalandı. Katil polise "Çocuğumu göstermiyordu" dedi.

        Eyüp'te iddiaya göre Cellalettin V., eski eşi Derya Demirkan'ı konuşmak üzere Girne Caddesi'ndeki bir parka çağırdı. 24 Ekim'deki buluşmaya Demirkan erkek arkadaşı Gökhan A. ile birlikte geldi. İkili parkta beklerken bir araçtan üzerlerine ateş açıldı. Saldırıda genç kadın ve erkek arkadaşı göğüslerinden birer kurşunla vurularak yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Demirkan kurtarılamadı.

        KATİL YAKALANDI

        Olaydan sonra harekete geçen Cinayet Büro Amirliği ekipleri silahlı saldırının Demirkan'ın 2014 yılında boşandığı eşi Celallettin V. tarafından gerçekleştirdiğini tespit etti. Polis, iki eski eş arasında çocuğu göstermeme nedeniyle birkaç gün önce de tartışma yaşandığını belirledi. Polis ekipleri saldırının yaşandığı olay yerine kardeşinin kullandığı araçla gelen Celalletin V.'nin parkta bekleyen çifte ateş ettiğini tespit etti. Olaydan sonra firar eden Celalettin V.'nin ilk ifadesinde, cinayeti eski eşinin çocuğunu kendisine göstermediği için işlediğini itiraf ettiği öğrenildi. Zanlı polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

        Mustafa ŞEKEROĞLU/İSTANBUL

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ