Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Antalya'da bir baba cinnetin eşiğinden döndü

        Antalya'da bankaya 32 bin lira kredi borcu olduğu belirtilen 40 yaşındaki Recep Pamuk, oğlu 11 yaşındaki C.'yi de yanına alıp çıktığı balkonda, elindeki ekmek bıçağıyla kendini yaraladı. Polisin güçlükle ikna etitği Recep Pamuk, elindeki bıçağı ancak polis aracına binerken bıraktı.

        Olay, saat 14.50 sıralarında Kepez İlçesi Kuzeyyaka Mahallesi 2516 Sokak'ta bulunan bir apartmanın 2'nci katında meydana geldi. Bir süredir işsiz ve borcu olduğu belirtilen Recep Pamuk, yanına aldığı oğlu C. ile balkona çıktı. Elindeki ekmek bıçağı ile kendi boğazını keserek yaralayan Recep Pamuk'u görenler durumu polise bildirdi.

        İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri Recep Pamuk'a yardım söze verip ikna etmeye çalıştı. Israra rağmen eyleminden vazgeçmeyen Recep Pamuk, kendini yaralamaya devam etti. Küçük C. da babasını ikna edemedi. Yaklaşık 1 saat süren eylem sonunda, olay yerine Kepez İlçe Emniyet Müdürü İlker Ekşi geldi.

        BIÇAK ELİNDE EVDEN ÇIKTI

        Burada bir süre Recep Pamuk ile görüşen Ekşi, kendisine yardım sözü verip ikna etti. Ekşi, baba ile oğlunu ekip arabasına bindirip olay yerinden ayrıldı. Polisin müdahale etmediği Recep Pamuk, otomobile binerken elindeki bıçağı da yere attı.

        Recep Pamuk'un bankaya 32 bin lira kredi borcu olduğu, parayı ödeyemediği için bunalıma girdiği kaydedildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ