Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Beyoğlu'nda çıkan tartışmada 2 kişi yaralandı

        Beyoğlu'nda bir barda hesap yüzünden çıkan kavgada çalışanlar tarafından darp edilen 2 kişi, silah alıp geri döndü. Cadde üzerinde bar çalışanlarına ateş yağdırdı. 3 bar çalışanı yaralandı, 2 kişi gözaltına alındı.

        Esenler'de yaşayan Emrah M.(33) ve Nazım K.(35) önceki akşam eğlenmek için Beyoğlu'nda bir bara gitti. Barda gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenen ikili hesabı istedi. İki arkadaş hesabı yüksek bulunca bar çalışanlarıyla aralarında tartışma çıktı. İddiaya göre tartışma büyüyünce bar çalışanları Emrah M. ve Nazım K.'yı darp ederek barın dışına attı.

        EVDEN SİLAH ALIP DÖNDÜLER

        Bu duruma öfkelenen Emrah M ve Nazım K., Esenler'e giderek evlerinden tabanca aldı ve Beyoğlu'ndaki bara geri döndü. Barın kapandığını gören ikili İstiklal Caddesi üzerinde kavga ettikleri bar çalışanları ile karşılaştılar. İki grup tekrar kavgaya tutuştu. Bu sırada evinden yanına aldığı tabancayı çıkartan Emrah M., kavga ettiği kişilere rastgele ateş etti. Açılan ateşte bar çalışanları Gökhan K. dizinden, Sadettin A. bacağından ve Şahin Ö. sol bacağından yaralandı. 3 kişi hastahaneye kaldırılırken, polis Emrah M. ve Nazım K.'yı gözaltına alındı. Kurusıkıdan bozma olduğu belirlenen tabancaya da el konuldu. 2 kişinin emniyetteki sorguları sürüyor.

        Yusuf DOĞAN / İSTANBUL

        Harita
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ