Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'da yaşayan karı koca uyuşturucu madde bulundurmaktan tutuklandı

        Adana'da oturdukları evine yapılan baskında 52.5 kilo esrar ele geçirilen 30 yaşındaki Pınar Çınar tutuklandı. Haberi alan eşi 32 yaşındaki Sedat Çınar, "Uyuşturucu benim eşimin haberi yok serbest bırakın" dedi, ancak o da tutuklandı.

        Uyuşturucu Suçları ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Şakirpaşa Mahallesi'ndeki bir evde uyuşturucu madde bulunduğu ihbarı üzerine çalışma başlattı. Adrese operasyon düzenleyen ekipler, narkotik köpeği 'Coco' ile evde arama yaptı.

        Tavan arasına gizlenmiş özel bölmede paketler halinde 52,5 kilogram esrar ile hassas terazi ele geçirildi. Uyuşturucunun evine nasıl geldiğini bilmediğini ileri süren Pınar Çınar, "Ben bir kaç günden beri evde yoktum. Ankara'daki akrabalarımın yanına gitmiştim. Nereden geldi haberim yok" diye ifade verdi.

        Emniyetteki sorgusunun ardından Pınar Çınar çıkartıldığı mahkemece tutuklandı. Eşinin tutuklandığını öğrenen Sedat Çınar, Adana Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek, "Uyuşturucu benim, eşimin serbest kalmasını istiyorum" diyerek teslim oldu. Sedat Çınar da sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ