Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul İstanbul'da uyuşturucuyla mücadele denetimi

        İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürülüğüne bağlı Narkotim ekiplerince, 13 ilçede okul önlerinde uyuşturucu denetimi yapıldı.

        Alınan bilgiye göre, Narkotim, Çocuk Şube Müdürlüğü ve ilçe emniyet müdürlüklerine bağlı ekipler, okul önlerinde, çevrelerinde, sokak aralarında ve metruk binalarda uyuşturucu satışını engellemeye yönelik çalışma başlattı.

        Polis ekipleri, kent genelindeki 13 ilçede seçilen 13 okulun önünde ve okullara yakın parklarda, eş zamanlı denetim yaptı. Polis, okul önlerinde ve ara sokaklarda şüpheli kişilerin üstünü arayarak, kimliklerini kontrol etti.

        Kağıthane'deki bir okul önünde yapılan denetim sırasında, öğrenciler ve mahalle sakinleri polislerle sohbet ederek, uygulamalardan memnun olduklarını belirtti.

        Kağıthane Sultan Selim Mahallesi Muhtarı Cengiz Yıldırım da yaptığı açıklamada, bu tür uygulamaların sıklaştırılması gerektiğini söyledi.

        Özverili çalışmaları dolayısıyla emniyet teşkilatına teşekkür eden Yıldırım, Narkotim polisinin çalışmalarıyla uyuşturucu suçlarının azaldığını anlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ