Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Antalya'da işsiz baba intihara kalkıştı
        1

        Antalya'da işsiz kaldığını ve dolandırıldığını öne süren 27 yaşındaki Turgut A., "Kızıma 50 kuruşluk çikolata bile alamıyorum" diyerek, falezlerde intihara kalkıştı.

        2

        Olay, Antalya'nın Muratpaşa İlçesi falezler kenarındaki Yavuz Özcan Parkı'nda dün saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Falezler kenarında bir kişinin oturduğunu görenler intihar edeceği şüphesiyle durumu polise bildirdi.

        3

        Olay yerine gelen ekipler, 30 metrelik falezlerin kenarında Turgut A.'yı kendisini sarkıtmış halde buldu. A., kendisine yardım etmek için yaklaşan polislere, "Yaklaşmayın kendimi atarım" dedi.

        4

        Neden intihar etmek istediğini soran polislere ise Turgut A., işsiz olduğunu ve S.A. isimli bir şahsın 3 bin liralık alacağına karşılık kendisine 26 bin 500 lialık senet imzalattığını öne sürdü.

        5

        POLİSİN İKNA ÇABALARI

        Belek bölgesinde barmen olarak çalıştığını ancak işsiz kaldığını belirten A.'ya bir polis memuru iş bulma sözü verdi. Uzun süren ikna çabaları sonuç vermezken A., "3 bin lira borcuma karşılık 25 bin lira istiyorlar. Bunu kim ödeyecek? İşsizim, kızıma 50 kuruşluk çikolata bile alamıyorum" diyerek uzun süre gözyaşı döktü.

        6


        Yaklaşık 1 saat süren ikna çabalarının ardından A., bitkin düştüğü anda bir polis memuru yanına yaklaşarak elinden tuttu. Polis memurunun güvenliğini ise mesai arkadaşları montundan yakalayarak sağladı.