Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 15 Temmuz'un kahramanları o geceyi anlatacak

        Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘Tecrübe Konuşuyor’ projesi kapsamında 15 Temmuz kahramanları bugün Muğla'da, darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da bulunduğu otelde gençlerle bir araya gelecek.

        Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca yürütülen “Tecrübe Konuşuyor İçimizdeki Kahramanlar” projesi kapsamında, 15 Temmuz gecesinin kahramanları, o geceyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da kaldığı Marmaris Grand Yazıcı Otel’de anlatacak.

        İsmail Hakkı Ürün moderatörlüğünde gerçekleşecek programda, 15 Temmuz 2016 Cuma gecesi ülkemizde meydana gelen darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile sokağa dökülen milyonlardan; tankların önüne duran, askeri geri çekmek için mücadele eden, tanka tüfeğe aldırmadan meydanlara inen, darbe girişimine karşı duruşları ile simge olan kahramanlar o gece yaşadıklarını, hislerini ve duygularını gençlerle ve vatandaşlarla paylaşacaklar.

        15 Temmuz’un kahramanlarından Yaşar Yaldız, İsmet Doğan, Rukiye Dağ ve Abdullah İrgin'in katılımıyla düzenlenecek program bugün saat 19.00’da Muğla Marmaris Grand Yazıcı Otel Club Turban Toplantı Salonu 'da düzenlenecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ