Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Eksi 10 derecede TOKİ nöbeti!
        1

        Malatya'da vatandaşlar, TOKİ Başkanlığınca Malatya Beydağı Kentsel Yenileme Projesi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve kurasız başvuru önceliğine göre satışa çıkarılan 79 konutlardan birinin sahibi olmak için banka önünde beklemeye başladı.

        2

        Açık satış yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutlar için başvurular, 28 Kasım- 30 Aralık 2016 tarihleri arasında kabul edilecek.

        3

        TOKİ tarafından ilde satılacak 79 konutu satın almak isteyen vatandaşlar, konut sahibi olabilmek amacıyla banka önünde sabahlayacak.

        4

        Banka önünde sıraya giren vatandaşlar, bankanın camına astıkları listeye sıraya girenlerin isimlerini yazıyor. Yanlarında getirdikleri iskemlelerin üzerinde oturan bazı vatandaşlar, gece soğuktan korunmak için yanlarında battaniye getirdiği görüldü.

        5

        Cumartesi gününden bu yana kaynıyla Halkbank'ın önünde bekleyen Ahmet Kaya, "Devletimizin bize gösterdiği bu kolaylıktan dolayı çok teşekkür ederiz.

        6

        Kiracılar için güzel, kira öder gibi ev sahibi oluyorsun. Cumartesi akşam saat 08.00'den bu yana buradayız, pazartesi sabah 09.00'a kadar da burada olacağız." dedi.