Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İzmir'deki bar cinayetiye ilgili 5 kişi gözaltına alındı
        1

        İzmir'in Karşıyaka ilçesinde biri polis 4 kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavga olayıyla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

        2

        Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Karşıyaka ilçesindeki bir eğlence mekanında "istek şarkı" nedeniyle çıkan silahlı kavgada biri polis 4 kişin hayatını kaybettiği olaya ilişkin 5 şüpheliyi gözaltına aldı.

        3

        Olay yerinde yapılan incelemede 19 boş kovan bulundu. Bulunan kovanlar, hangi silahtan çıktığının belirlenmesi için kriminal incelemeye gönderildi.

        4

        Çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını da inceleyen ekipler, olayın yaşandığı mekanda çalışanlar ve o gece eğlenmeye gelen bazı müşterilerin de aralarında bulunduğu 105 kişinin ifadesine başvurdu.

        5

        Elde edilen bilgiler ve görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda yapılan çalışmalar sonucu, V.P, E.T, Z.Ö, İ.K. ve M.Y. gözaltına alındı.

        6

        Emniyette sorgulanan şüphelilerden E.T. ile Z.Ö. ifadesi alındıktan sonra, V.P. ise savcılıktan serbest bırakıldı. Diğer iki şüphelinin ise işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

        7

        Olayla ilgili olarak aranan üç şüphelinin de yakalama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

        8

        Karşıyaka ilçesindeki bir barda 20 Kasım'da "istek şarkı" nedeniyle çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu silahla vurulan 4 kişiden Halil Kaya, olay yerinde hayatını kaybetmişti.

        9

        Yaralanan bar sahibi Günay Kılıç ile Sinem Alptuğ ve polis memuru Mustafa İnal (33) hastanede yaşamını yitirmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ