Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Beşiktaş'ta 3 katlı ahşap binada yangın
        1

        Beşiktaş'ta bulunan bir 3 katlı ahşap bir binada yangın çıktı. Alev alev yanan bina itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışmasının ardından kontrol altına alınırken, yangında bir kişi de dumandan etkilendi.

        2

        Beşiktaş Sinanpaşa Mahallesi Maşuklar Yokuşu sokaktaki 3 katlı ahşap binanın giriş katında saat 03.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

        3

        Binada bulunanlar yangın nedeniyle mahalle sakinleri tarafından tahliye edilirken, yangın kısa sürede binanın diğer katlarına da sıçradı.

        4

        İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alındı.

        5

        İTFAİYENİN SUYU BİTİNCE YANGIN YENİDEN BÜYÜDÜ

        Müdahale sırasında itfaiye ekiplerinin suyunun bitmesi üzerine ekipler bir süre yangına müdahale edemedi.

        6

        Bu sırada yeniden büyüyen alevler apartmanın bütün katlarını sardı. Alev alev yanmaya başlayan binanın bazı bölümlerinden parçalar düştüğü görüldü.

        7

        YAKLAŞIK BİR SAAT SONRA KONTROL ALTINA ALINDI

        Takviye su araçlarının gelmesi sonucu itfaiye ekipleri yeniden söndürme çalışmalarına başladı. Yaklaşık bir saat süren müdahalenin ardından yangın yeniden kontrol altına alındı.

        8

        BİR KİŞİ DUMANDAN ETKİLENDİ

        Yangın nedeniyle dumandan etkilenen bir kişi ambulansa götürülerek müdahale edilirken, yanan bina kullanılamaz hale geldi.

        9

        Yangının çıkış nedeni ise araştırılıyor.