Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa E-5'te makas atan sürücünün yol açtığı zincirleme kaza kamerada

        Kaza, Küçükçekmece E-5 karayolu Cennet istikametinde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, siyah bir otomobilin sürücüsü yoğun trafikte makas atarak ilerlemeye başladı. Trafikte tehlike saçarak hızla devam eden araç önünde seyir halinde olan bir otomobile çarptı.

        Kaza nedeniyle kontrolden çıkan iki araç, metrobüs bariyerlerine çarparken, olaya sebebiyet veren sürücü ise hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Meydana gelen zincirleme kazada iki kişi hafif yaralanırken araçlarda maddi hasar meydana geldi. Kaza anı ve zincirleme kazaya neden olan sürücünün kaçma anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

        Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde araçlar yoğun trafikte seyir alıyor. O esnada siyah bir aracın makas atarak hızla ilerlediği görülüyor. Ardından siyah araç önünde seyir alan araca çarpıyor ve bir anda trafik karışıyor. Kazaya makas atan otomobile yakın olan diğer araçlar da karışıyor. Meydana gelen zincirleme kazanın ardından kazaya sebep olan otomobil sürücüsü hızla olay yerinden uzaklaşıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ