Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Küçükçekmece'de bir pastanede doğalgaz patlaması oldu. 7 kişi yaralandı.

        Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde 3 katlı binanın girişindeki pastanede doğalgazdan kaynaklanan patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre 1'i ağır 7 kişi yaralandı.

        Kanarya Mahallesi'nde bir binanın girişindeki pastanede saat 14.15 sıralarında patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gazdan kaynaklandığı belirtilen patlamada ilk belirlemelere göre biri ağır 7 kişi yaralandı.

        Yaralılar, hastaneye kaldırılırken patlamada binada büyük çapta hasar oluştu.

        YAŞANANLARI ANLATTILAR

        Küçükçekmece Kanarya'da bir pastahanede meydana gelen doğalgaz patlamasının ardından görgü tanıkları dehşet anlarını anlattı. Yaşanan dehşet ve panik anları cep telefonu kameralarına da yansıdı.

        Küçükçekmece Kanarya'da bir pastahanede meydana gelen doğalgaz patlamasında 1'i ağır 7 kişi yaralandı. Patlamanın şiddetiyle çevrede bulunan evler, iş yerleri ve arabalar da zarar gördü. Çevrede bulunan bir çok iş yerinin camları patladı. Patlamaya anına tanık olan vatandaşlar dehşet anını anlattı. Vatandaşlar patlamanın etkisiyle yerin sarsıldığını ve camların patladığını anlattı. Patlama sırasında aracıyla yoldan geçtiğini söyleyen bir vatandaş çok büyük bir gürültü duyduklarını ve yerlerin sarsıldığını söyleyerek hemen yaralıların yardımına koştuğunu belirtti.

        "PATLAMA ÇOK ŞİDDETLİYDİ, DÜKKANLARIN CAMLARI İNDİ"

        Çok şiddetli bir patlama meydana geldiğini söyleyen Abdül Celil, "Yoldan geçerken bir anda büyük bir gürültüyle sarsıldık. Arabanın içindeydim. Araba havaya zıpladı. Sonra içeriye gittik yaralıları falan çıkardık. 7 tane yaralı vardı. Yaralılardan bir tanesi ağırdı, geri kalanları hafifti. Bir tanesi kafasından yaralanmıştı. Patlama çok şiddetliydi, dükkanların camları indi" diye konuştu.

        "OTURUYORDUK, BİRDEN DOLAPLARIN ALTINDA KALDIK"

        Patlamadan etkilenen bir dükkanın sahibi Bayram Yıldırım ise, "Her şey saniyelik oldu bitti. Oturuyorduk, birden dolapların altında kaldık. Patlama arka daireden oldu. Bu dükkanı da dışarı çıkardı. Oğlum yaralı. Durumu iyi şimdi. Ambulans geldi, onları götürdü" şeklinde konuştu.

        PATLAMANIN ARDINDAN YAŞANANLAR KAMERADA

        Patlamanın ardından yaşanalar bir vatandaşın cep telefonu kameralarına yansıdı. Kameralara yansıyan görüntülerde çevrede bulunan vatandaşlar hızla patlamanın olduğu noktaya ulaşıyor. Ardından pastahanenin molozlarını kaldırmaya çalışan vatandaşlar yaralıları enkaz altından çıkarmaya çalışıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ