Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bursa Uludağ'da beslediği yavru köpekler birbirine sarılarak öldü!

        Bursalı hayvansever Şahin Gençal, 18 yıldır Uludağ'daki sahipsiz hayvanları elleriyle besliyor. Haftada iki gün yüzlerce tavuk etini Uludağ'daki sahipsiz hayvanlara götüren Gençal, sadece onları beslemekle yetinmiyor. Sokak hayvanlarının hasta olanlarını da takip edip yanında taşıdığı ecza dolabıyla onları tedavi ediyor. Uyuz olan köpeklere aşını yapan Gençal, başka bir rahatsızlığı olan hayvanları da tedavi ediyor.

        BİRBİRLERİNE SARILIP DONARAK ÖLDÜLER!

        Yeni doğmuş yavru köpekleri de ölmesinler diye takip eden Gençal, Uludağ'da 3 aydır takip ettiği yavru köpeklerin 3 tanesinin en son yemek vermeye gittiğinde karların altında birbirine sarılarak öldüğünü görünce duygu dolu anlar yaşadı. Gözü gibi baktığı köpeklerin birbirine sarılıp ölmesi hayvanseveri perişan etti.

        Uzun süre birbirine sarılarak ölen yavru köpeklerin başında bekleyen ve onların üzerindeki karları silen Gençal, "Bu yavruları doğumların dan itibaren takip ediyordum. En son yemek vermeye Uludağ'a çıktığımda keyifleri yoktu, hasta gibiydiler. Bir haftadır aklım onlardaydı. Şimdi gördüm ki gençlik hastalığından birbirlerine sarılarak ölmüşler, üç yavru kardeşin birbirine sarılarak ölmesi beni çok duygulandırdı" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ