Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Eyüp'te yaralama olayını araştıran polis, suikast silahları buldu

        Eyüp'te silahlı yaralama olayını soruşturan polis bir eve baskın düzenlendi. Evde yapılan aramalarda, çakmak anahtarlık görünümünde 17 adet suikast silahı ve çok sayıda tüfek ve tabanca ele geçirdi.

        Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, Nişancı Mahallesi'nde 19 Şubat 2017 günü saat 22.30 sıralarında meydana gelen silahla yaralama olayını soruşturmaya başladı. Silahlı yaralama olayını gerçekleştirdiği belirlenen K.G. (35), Ö.A.(23), ve S.K.(24) olayda kullandıkları 2 adet tabanca ile birlikte gözaltına alındı.

        EVLERİNDEN CEPHANELİK ÇIKTI

        Gözaltına alınan 3 zanlının Eyüp'te bulunan adreslerinde de arama yapıldı. Zanlıların evlerinde yapılan aramalarda, 17 adet çakmak anahtarlık görünümlü suikast silahı, 8 adet değişik markalarda tabanca, 1 adet el bombası, 9 adet pompalı tüfek, 536 adet fişek, 3 adet laptop, 2 adet otomobil anahtarı ve 1 adet flash bellek ele geçirildi.

        Silah satışından kaynaklanan bir kavga nedeniyle yaralama eylemine karışan 3 kişilik çete çökertildi. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sorgulanan silah çetesi üyeleri İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.

        Nihat ULUDAĞ / İSTANBUL

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ