Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Ömer Coşkun kimdir? Ömer Coşkun hayatını kaybetti!

        Alternatif tıp ve bitkisel ilaçlarla gündeme gelen Dr. Ömer Coşkun, böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede dün gece hayatını kaybett. Peki Ömer Coşkun kimdir?

        Amerika'da bir süredir kanser tedavisi gören Ömer Coşkun, Türkiye'ye döndüğünde böbrek rahatsızlığı sebebiyle tedavi için hastaneye yatmıştı. İşte Ömer Coşkun'un hayat hikayesi...

        ÖMER COŞKUN KİMDİR?

        Ömer Coşkun, 5 Mart 1970 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Eğitim hayatının ilk ve orta öğretimini Adana'da tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1993 yılında mezun oldu.

        İlk doktorluk görevine Aksaray'ın Güzelyurt ilçesinde yer alan Ihlara Kasabası'nda pratisyen hekim olarak başlayan Ömer Coşkun, 1994'te tıpta uzmanlık sınavını kazandı ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeHistoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı’nda araştırma görevlisi olarak uzmanlık eğitimine başladı.

        Uzmanlığını elde ettikten sonra Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde, Tüp Bebek Merkezleri'nde ve daha birçok sağlık merkezinde çalışmalara katıldı. Türkiye'nin çeşitli yerlerinde hekimlik görevi sürdüren Ömer Coşkun,Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı'na2001'in Kasım ayında yardımcı doçent olarak atandı.

        26 Şubat 2017'yi 27 Şubat'a bağlayan gecede tedavi gördüğü hastanede böbrek yetmezliği sebebiyle hayatını kaybetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ