Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Antalya'da intihar girişimi

        Antalya'da yaşayan Şaban Saraç, görüşmek istediği kız arkadaşı Emine'den olumsuz yanıt alınca üst geçide çıkarak intihar etmek istedi. 45 dakikada ikna edilen genç, Sevdiğim kız için yaptım dedi.

        Olay, Muratpaşa İlçesi Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki üst geçitte gece saat 23.30'da meydana geldi. 22 yaşındaki Şaban Saraç, bir süredir birlikte olduğu soyadı bilinemeyen kız arkadaşı Emine ile akşamüzeri tartıştı. Duruma sinirlenen Şaban, duvarı yumrukladı ve sağ elini yaraladı. Hastaneye gidip tedavi olan Şaban, kız arkadaşı Emine'yi arayıp görüşmek istedi ancak genç kızdan olumsuz cevap aldı.

        SEVDİĞİM KADIN YANIMDA OLSUN İSTİYORUM

        Cevap karşısında yeniden sinirlenen Şaban, soluğu trafiğin yoğun olduğu bulvar üzerindeki yaya üstgeçidinde aldı. Durumu görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri üst geçit altına şişme branda gererek önlem alırken polislerde trafiği araç geçişine kapattı. Üst geçitte yola doğru sarkmış halde duran Şaban ise kendine yaklaşan polislere Ben bugün burada öleceğim. Ya beni vurun ya da ben atlayacağım. Sevdiğim kadın yanımda olsun istiyorum dedi.

        "ATLA HADİ" TEPKİSİ

        İkna çabaları sürerken yol üzerinde bekletilen bazı sürücüler duruma tepki gösterip korna çaldı. Bazı vatandaşlar ise yaşanan durumu cep telefonlarıyla görüntüledi. Şaban, bir ara ikna edilmek üzereyken bir genç üst geçidin altından geçerek defalarca "Atla hadi" diyerek tepki gösterdi. Gencin olay yerinden uzaklaştırılmasının ardından polis ekipleri, Emine'yi yanına getirecekleri sözü verip Şaban'ı ikna etmeyi başardı. Üst geçitten polislerin kolları arasında inen Şaban 'Neden yaptın?' sorusuna gülerek "Sevdiğim kız için" dedi.

        Olayın sona ermesi üzerine kapanan yol yeniden açıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ