Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Balıkesir'de derede kaybolan minik Uğur'un cansız bedeni bulundu
        1

        Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde derede ölü olarak bulunan 4 yaşındaki Uğur'un cesedin ulaşan ekipler büyük üzüntü yaşadı.

        2

        Akyayla Mahallesi yakınlarında hafta sonu meydana gelen trafik kazasında Harun Deniz (33), Mustafa Deniz (8) ölürken, anne Melek Deniz ise yaralı olarak kurtulmuştu.

        3

        Derede kaybolan 4 yaşındaki Uğur Deniz ise 5 gün sonra JAK tarafından bulunmuştu.

        4

        Minik Uğur, bugün cuma namazı sonrası toprağa verilecek.

        5

        Uğur'u bulan JAK ekibinin çocuğun cesedine ulaştıktan sonra bir vatandaş tarafından çekilen fotoğrafı ise yürekleri parçaladı.

        6

        Cumhuriyet Başsavcısının yaptığı incelemenin ardından Dursunbey Devlet Hastanesi morguna kaldırılan minik Uğur'un cesedi, bu sabah hastane gasilhanesinde yıkandı.

        7

        Dursunbey Belediyesi tarafından sahiplenilen minik Uğur'un cenazesi belediyeye ait cenaze nakil aracı ile hastaneden alınarak Dursunbey Merkez Çarşı Cami'ne getirildi.

        8

        Burada belediye yetkilileri ve zabıta tarafından taşınan minik Uğur'un cenazesi başında vatandaşlar dua etti. Daha sonra Uğur'un amcası ve Akyayla köyünden yakınları taziyeleri kabul etti

        9

        Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Dursunbey mezarlığına defnedilen 4 yaşındaki Uğur'un cenazesine Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Başkan Yardımcısı Sadettin Aslan, aile yakınları ve yüzlerce vatandaş katıldı.