Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Acıbadem'de trafik kazası

        Üsküdar'da üç aracın karıştığı ve bir kişinin yaralandığı kazanın ardından bazı kişiler ile polis arasında tartışma yaşandı.

        Alınan bilgiye göre, Küçükçamlıca Mahallesi E-5 Acıbadem yol ayrımında sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 26 KN 880 plakalı otomobil, aynı yönde seyreden Cem P'nin kullandığı 34 UC 1903 plakalı otomobile ve Olcay A. yönetimindeki 34 DF 009 plakalı araca çarptı.

        İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

        Adeta hurdaya dönen 26 KN 880 plakalı otomobilin sürücüsü kaza sonrası araçtan inerek olay yerinden uzaklaştı. Aynı otomobilde bulunan ve kimliği henüz tespit edilemeyen kişi ise sağlık ekipleri tarafından çevredeki bir hastaneye kaldırıldı.

        BASIN MENSUPLARININ GÖRÜNTÜ ALMASINI ENGELLEDİ

        Polislerin kaza evrakını hazırladığı sırada, ayakta durmakta güçlük çektiği görülen Cem P'nin olay yerine taksiyle gelen bir kişiyle sürücü belgelerini değiştirmeye çalıştığı iddia edildi. Cem P, polislerin durumu fark etmesinin ardından üst aramasının yapılmasına izin vermedi ve avukatıyla görüşmek istediğini söyledi.

        Cem P'nin kullandığı araçta bulunduğu öğrenilen yabancı uyruklu kadının görüntü alan basın mensuplarını engellemeye çalışması nedeniyle polis ekipleri araya girdi. Kadın, daha sonra gazeteciler ve polislerin görüntülerini cep telefonuyla kayıt altına almaya başladı.

        Ekip aracına binmemek için direnen ve uzun bir süre E-5'te polislerle tartışan Cem P. ile aracındaki yabancı uyruklu kadın ve kaza yerine taksiyle gelen kişi, ifadeleri alınmak üzere Doğancılar Şehit Tuncer Mustafaoğlu Polis Merkezi'ne götürüldü.

        Kazaya karışan üç araç ise çekici vasıtasıyla bulundukları yerden kaldırıldı.

        Polis, olay yerinden kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ