Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Tokat'taki cinayet 12 saniyede gerçekleşmiş

        Tokat'ın Erbaa İlçesi'nde imam nikahıyla birlikte yaşadığı 39 yaşındaki Yeliz Yaprak'ı tabancayla vurarak öldüren 45 yaşındaki Sebahattin V.'nin, kuaför salonuna gelişi ve çıkışı güvenlik kamerasına yansıdı. V.'nin 12 saniyede cinayeti işlediği ortaya çıktı.

        Olay, dün akşam saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi, Ziya Durmuş Caddesi'nde meydana geldi. İşsiz olan Sebahattin V., kendisinden ayrılmak isteyen Yeliz Yaprak'ın çalıştığı kuaföre gitti. İçeriye giren Sebahattin V., yanındaki tabancayı çekip, Yeliz Yaprak'a ateş etti. Yeliz Yaprak, kanlar içerisinde yere yığılırken, V. kendisine ait otomobille olay yerinden kaçtı. Çağırılan ambulansla Erbaa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yeliz Yaprak, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

        12 SANİYE SÜRDÜ

        Olaydan sonra kaçan Sebahattin V., polis ve jandarmanın yaptığı ortak çalışmayla kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Sebahattin V., adliyeye sevk edildi.

        Bu arada Sebahattin V.'nin kuaför salonuna gelişi güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Sebahattin V.'nin otomobilini park ettikten sonra kuaför salonuna gittiği ve daha sonra geri çıktığı anlar görüldü. 12 saniye süren görüntülerde şüphelinin daha sonra otomobile binerek bölgeden uzaklaştığı görülüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ