Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa YGS'ye giremeyen genç kız Çanakkale Biga'da intihar etti!

        12 Mart pazar günü yapılan YGS'ye bir dakikalık gecikme nedeniyle alınmayınca bunalıma girdiği iddia edilen 18 yaşındaki B. K., intihar etti.

        Olay dün akşam saatlerinde Çanakkale'nin Biga İlçesi'nde oturan K. ailesinin evinde meydana geldi. YGS'ye giremediği için bir süredir bunalımda olduğu öne sürülen Biga Atatürk Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi B. K., iple kendini tavana astı. Kız kardeşi G., akşam eve geldiğinde B.'un odasında tavana asılı cansız bedeniyle karşılaştı.

        Haber verilmesi üzerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekibi, B.'nin intihar ettiğini belirledi. Savcının olay yerinde incelemesinin ardından B. K.'nın kesin ölüm nedeninin saptanması için cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

        SINAV SONUÇLARI AÇIKLANINCA PSİKOLOJİSİ İYİCE BOZULDU

        Savcılıkta ifadeleri alınan K. ailesinin fertleri, B.'nin 12 Mart pazar günü yapılan YGS'ye 1 dakika geç kaldığı gerekçesiyle giremediği için bunalımda olduğunu, geçen 28 Mart'ta sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından psikolojisinin iyice bozulduğu için intihar ettiğini düşündüklerini söyledikleri öne sürüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ