Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Muğla'da 'İntihar etti' denilen kadının eşi tutuklandı

        Muğla'nın Seydikemer İlçesi'nde av tüfeğiyle intihar ettiği sanılan 68 yaşındaki Sevim B.'nin eşi 81 yaşındaki Daimi B., eşini öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı.

        Olay, geçen 11 Mart'ta Seydikemer'in İzzettin Mahallesi'ndeki tek katlı müstakil evde meydana geldi. Saat 09.00 sıralarında Eşen Jandarma Karakol Komutanlığı'nı arayan Daimi B, eşi 4 çocuk annesi Sevim B.'nin evde av tüfeğiyle intihar ettiğini söyledi. Sağlık ekipleriyle birlikte eve gelen jandarma, Sevim B.'nin kanlar içindeki cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yerinde ilk ifadesi alınan Daimi B. sabah erken saatlerde evden ayrıldığını, kahvaltı için geri döndüğünde eşinin cansız bedeniyle karşılaştığını öne sürdü. Olayda kullanılan tüfek, jandarma tarafından incelemeye alındı. Sevim B.'nin cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Daimi B. ise Eşen Jandarma Karakol Komutanlığı'nda bir kez daha ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

        TORUNUYLA BİRLİKTE GÖZALTINDA

        Tüfekte Daimi B.'nin el ve parmak izlerine rastlayan jandarma ekipleri, otopsi raporunun da cinayeti işaret etmesi üzerine harekete geçti. Dün sabah evinde gözaltına alınan Daimi B. ve birlikte yaşadığı torunu 23 yaşındaki A. B. adliyeye sevk edildi. Nöbetçi sulh ceza hakimliğinde de suçlamaları reddeden Daimi B. tutuklandı. torunu ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ