Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul'da ortaokuldaki bıçaklı saldırıya soruşturma

        Küçükçekmece'de bir ortaokulda yaşanan bıçaklı saldırıyla ilgili idari ve adli soruşturma başlatılırken, bıçaklanan Y.S.'nin kardeşi Ö.S., "Ağabeyim kaçmasaydı tekrar bıçaklayacaktı" dedi.

        Küçükçekmece Atakent'de bulunan ortaokul bahçesinde 3 gün önce yaşanan olayda, okula kaynaştırma öğrencisi olan gelen 13 yaşındaki A.A., 14 yaşındaki Y.S.'yi bıçaklamıştı. Olayla ilgili Milli Eğitim Müdürlüğü idari soruşturma başlatırken, polis de soruşturma açtı. Hazırlanacak dosyanın savcılığa gönderileceği bildirildi. Olaydan sonra gözaltına alınıp sorgulanan A.A., serbest bırakıldı. Bıçaklanan öğrencinin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Saldırganın bıçağı okula nasıl soktuğu da araştırılıyor.

        DAHA ÖNCE HİÇ KAVGA ETMEMİŞLER

        Habertürk Haber Merkezi'nden Müslim Sarıyar'ın aktardığı bilgilere göre, saldırıya uğrayan Y.S.'nin küçük kardeşi Ö.S., "Ben dersteydim. Bana 'ağabeyin bıçaklandı, hastanede' dediler. Ben de babamı aradım. Şimdi durumu iyi, evde. Ağabeyim topu vermemiş o da bıçaklamış. Eğer ağabeyim kaçmasaydı tekrar bıçaklayacakmış. Daha önce hiç kavga etmemişler" dedi.

        VELİLER TEDİRGİN

        Yaşanan olaylar karşısında tedirgin olan veliler de çocukları almak için okul önünde toplandı. Bir veli, "Her okulda sivil polis ve güvenlik olmalı. Öğretmenler sınıfta arama yapsın. Burada neler olduğunu kimse bilmiyor. Motosikletli gençler geliyor buraya bunların ne olduğu bilinmiyor. Gelecek sene için çocuğumu başka bir okula kayıt ettiriyorum" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ