Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Sosyal medyada tartışma yaratan görüntüye emniyetten açıklama

        İzmir'in Güzelyalı semtinde market işleten kadının, erkek müşteri tarafından tartaklandığı iddiası sosyal medyada tartışma yarattı.

        Olayla ilgili sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşım sonrasında İzmir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, valilik ve bakanlık düzeyinde bilgilendirmede bulundu. Saat 22.00'den sonra alkollü ürünlerin satışının yasaklanmasından dolayı denetim için markete gidildiği bilgisini veren emniyet yetkilileri, Hediye K. hakkında da 2015 yılından beri, yasak saatte alkol satmaktan ve kapanış saatine uymamak suçlarından toplam 10 kez işlem yapıldığını belirtti. Emniyet yetkilileri, iddia edildiği gibi tartışmada siyasi bir içerik olmadığını da vurguladı.

        REKLAM

        BAŞSAVCILIK OLAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

        İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, Konak ilçesinde bir kadının, işlettiği markete gelen kişi tarafından "siyasi tartışma" nedeniyle darbedildiği iddialarını yalanladı.

        Başsavcılıktan yapılan yazılı açıklamada, "21.04.2017 günü saat 00.20 sıralarında H.K. isimli bayanın çalıştırdığı büfeye gelen S.Ş. isimli şahıs ile büfe çalışanları arasında geçen olayla ilgili bazı basın yayın organlarında, 'Hediye teyzeye 'evet' yumruğu', 'İzmir'de yaşlı kadına 'evet' dayağı' iddiası başlıklarıyla haberler yer almıştır." denildi.

        Açıklamada, soruşturmanın olayla ilgili diğer delillerin toplanması suretiyle devam ettiği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

        "Kamera kayıtları, taraf beyanları, tutanaklara göre yapılan ilk değerlendirmede olayın siyasi çekişmeye dayanan herhangi bir yönünün bulunmadığı, tarafların alışverişten kaynaklanan karşılıklı münakaşa sonucu birbirlerini basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek şekilde yaraladıkları, birbirlerinden şikayetçi oldukları belirlenmiştir."

        OLAY

        İzmir'in Konak ilçesinde polise başvuran H.K. isimli kadın, işlettiği markete gelen kişi tarafından darbedildiği iddiasıyla şikayetçi olmuş, olay marketin güvenlik kamerası tarafından kaydedilmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ