Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim AÖF sınavı ne zaman? AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır?

        Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi sınavını öğrenciler heyecanla bekliyor. Sınava katılacak olan öğrenciler için geçtiğimiz günlerde sınav giriş belgesi yayınlanmıştı. Peki AÖF sınavı ne zaman? İşte AÖF sınavına dair detaylar...

        AÖF SINAVI NE ZAMAN?

        Binlerce öğrencinin katılımıyla Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde eş zamanlı olarak yapılacak olan AÖF sınavı için adaylar merakla sınav gününü bekliyor. Sınavlar 3-4 Haziran 2017 tarihlerinde saat 09:30'da ve 14:00'da yapılacak.

        Her ders için 20 sorunun olacağı AÖF sınavlarında öğrencilere sınva girecekleri her ders için 30'ar dakika sınav süresi tanınmaktadır.

        AÖF sınavlarına katılım sağlayacak olan adayların mutlaka sınav giriş belgesine sahip olmaları ve yanlarında kimliklerini bulundurmaları gerekmektedir.

        AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

        AÖF dönem sonu sınavına katılım sağlayacak olan öğrenciler, Anadolu Üniversitesi'nin resmi internet sayfasında yer alan öğrenci sistemine giriş yaparak sınav giriş belgesine erişebilecekler.

        AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

        AÖF öğrenci sistemine giriş yapmak isteyen adaylar, AÖF'ün internet sitesindeki giriş alanına T.C. Kimlik No ve Öğrenci Şifresi yazarak giriş yapabilecekler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ