Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim 2017 LYS Matematik soruları ve cevapları yayınlandı mı?

        Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından 11 Haziran 2017 Pazar günü gerçekleştirilen LYS-1 Matematik sınavına katılan adaylar zorlu sorulara doğru yanıt vermek için çabaladı. Aynı zamanda sınavın ardından "LYS Matematik soruları ve cevapları yayınlandı mı?" diye merak eden adaylar bekleyişini sürdürüyor. Peki2017 LYS Matematik soruları ve cevapları ne zaman yayınlanacak?

        LYS MATEMATİK SORULARI VE CEVAPLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? (2017)

        11 Haziran 2017 günü binlerce adayın katılımıyla yapılan LYS Matematik sınavının ardından adaylar sınav sorularını ve cevaplarını beklemeye başladı. Konuyla ilgili açıklama yapan ÖSYM, LYS-1 Matematik sınavının soru ve cevaplarının 18 Haziran 2017 günü yayınlanacağını bildirdi.

        REKLAM
        ÖSYM ADAY İŞLEMLERİ SİSTEMİ İÇİN TIKLAYINIZ

        Adaylar, sınav soruları ve cevapları yayınlandığında, ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi olan AİS'e T.C. Kimlik No ve Aday Şifresi ile giriş yaparak soru ve cevaplara erişim sağlayabilecek.

        80 SORU SORULDU

        Sınava katılım sağlayan adaylara 80 soru soruldu. Aynı zamanda adaylara kısa cevaplı şekilde açık uçlu 3 soru soruldu.

        Cevap kağıdının değerlendirilmesinde kodlanan bilgiler optik okuyucu tarafından okunacak. Doğru olarak yazılan ancak, kodlanmayan veya yanlış veya eksik kodlanan cevaplar işleme alınmayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ