Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Sivas'ta polis 19 saattir nöbette

        Sivas'ta oturduğu apartmanın içinde tüfekle rastgele ateş eden 54 yaşındaki Adalet G. kendini dairesine kilitledi. Polis ekiplerinin yaklaşık 19 saattir ikna çabaları sürüyor.

        DHA'nın haberine göre olay dün saat 19.00 sıralarında Yenişehir Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Adalet G. tek başına yaşadığı en üst kattaki dairede, av tüfeğiyle evin içerisinde bir el ateş etti. Silah sesini duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

        KORKU DOLU ANLAR

        Polis ekipleri emekli olduğu belirtilen Adalet G.'yi ikna edemeyince, tekrar ateş edebileceği düşüncesiyle olay yerine özel hareket polisleri sevk edildi. Apartmanın en üst katındaki dairede oturan kadının balkondan atlama ihtimaline karşı da itfaiye ekipleri, şişme yatak açarak önlem aldı. Ancak yapılan tüm ikna çabalarına karşın Adalet G. kapısını açmadı. Ekipler binada sabaha kadar nöbet tutmaya devam etti.

        Mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşatan Adalet G. bu sabah da zaman zaman balkona çıkarak polis ekipleri ile konuştu. Evinin kapısını açmayan Adalet G. polis ekiplerinin 19 saat süren çabalarına karşın ikna edilemedi. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için sağlık, itfaiye ve polis ekiplerinin bina önündeki bekleyişi sürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ