Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Trafik Bodrum'da kilometrelerce kuyruk oluştu

        Dün mesai bitişi ile birlikte Bodrum'a tatile gelmek için araçları ile yola çıkan vatandaşlar ilçede kilometrelerce araç kuyruğuna neden oldu. Ülkenin dört bir yanından Bodrum'a Ramazan bayramı tatiline gelenler ilçeye 10 kilometre kala trafik kuyruğuna takıldı. Tatil yöresinde adım atacak yer kalmadı.

        Ramazan Bayramı arifesinde Bodrum'a otomobilleri ile gelen tatilciler kilometrelerce trafik kuyruğu oluşturdu. Yaklaşık 15 dakikalık yolu 4 saatte gelebilen vatandaşların ilk işi denize girip serinlemek oldu. Özellikle İstanbul'dan mesai bitimiyle birlikte yola çıkan vatandaşlar önce İstanbul trafiğine sonra da Bodrum trafiğine takıldı.

        ADIM ATACAK YER KALMADI

        35 bin nüfuslu ilçeye akın akın gelen vatandaşlar nedeniyle Bodrum'da adım atacak yer kalmadı. Muğla genelindeki sahil kesimlerine yaklaşık 3 milyon turistin geleceği öğrenilirken Bodrum nüfusunun ise bayramda yaklaşık 1 milyona ulaşacağı tahmin ediliyor. Yoğunluk nedeniyle birçok uçak firmasının yurtiçi ve yurtdışı hatlarına ek sefer koydurduğu ve Bodrum'un Antalya'dan sonra en çok tercih edilen bölge olduğu öğrenildi. Otobüs firmaları da ilçeye seferlerini 2 katına çıkardı.

        REKLAM

        GÜVENLİK EN ÜST DÜZEYE ÇIKARILDI

        Ramazan Bayramı'na 1 gün kala Polis ve Jandarma kontrol noktalarında 24 saat boyunca uygulama başlatıldı. En üst düzeye çıkarılan uygulamalar nedeniyle ilçe girişinde araçlar didik didik aranmaya, kimlik kontrolü yapılmaya başlandı.

        5 günlük tatil için Bodrum'a gelen vatandaşların Çarşamba gününden itibaren ilçeden ayrılacağı tahmin ediliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ