Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Manisa'da sinirlenen sürücü aracıyla motosikleti ezdi

        Manisa'da trafiğin en yoğun olduğu caddelerden birinde bir motosiklet sürücüsü ile otomobil sürücüsünün tartışması sonrası adeta trafik terörü esti. Araya giren vatandaşlara rağmen kavga sonunda otomobil sürücüsü aracını motosikletin üzerine sürdü. Motosiklet sürücüsünün canını zor kurtardığı olayda motosiklet parçalanırken, o anlar bir vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi.

        İHA'nın haberine göre olay, Manisa'nın Yunusemre ilçesi Kenzi Caddesi üzerindeki Molla Şaban Camii yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, trafiğin yoğun olduğu saatte araçların arasından geçmeye çalışan motosiklet sürücüsü ile bir otomobil sürücüsü tartışmaya başladı.

        REKLAM

        Aracından inen otomobil sürücüsü ile motosiklet sürücüsü tartışmaya el ve kollarını kullanarak devam ederken çevredeki vatandaşlar da kavgayı ayırmaya çalıştı. Otomobiline binen sürücü aracını motosikletin üzerine sürerek bir süre sürükleyip ezdi. O anda motosikletinden atlayan sürücü ise canını zor kurtardı. Tartışma dolayısıyla caddedeki trafik kilitlenirken yaşanan olay bir vatandaş tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi.

        Yaşanan tartışma sonrası her iki sürücü de sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ