Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Aydın'da öldürülen çoban Ahmet Özsarı'nın ailesi ortaya çıktı

        Kuşadası'nda baktığı koyunları hırsızlara vermemek için 3 kişiye direnen ve bunun bedelini canıyla ödeyen Ahmet Özsarı'nın ailesi ortaya çıktı.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Durmuş Ali Kılınç'ın haberine göre,35 yıl önce Ankara'da birlikte yaşadığı ailesini terk ederek Kuşadası'na geldiği öğrenilen Ahmet Özsarı'nın Kirazlı'da defnedilen mezarını ziyaret eden ailesinin yıllardır Özsarı'yı aradıkları öğrenildi.

        Kuşadası Kirazlı Mahallesi'nde hayvancılıkla uğraşan Mehmet Uluçay, 27 Haziran günü keçilerinin çobanlığını yapan Ahmet Özsarı'dan (72 ) haber alamayınca durumu jandarmaya bildirdi. Bölgede çalışma yapan ekipler, atış poligonu mevkisinde Özsarı'nın cesedini buldu. Özsarı'nın başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden darp edildiği, 160 keçinin de çalındığı tespit edildi.

        REKLAM

        BABALARININ MEZARINI BULDULAR

        Kirazlı Mahallesi'nde kimsesi olmadığını ifade ederek vatandaşlardan iş isteyen ve köy halkının sahiplenerek iş verdiği Ahmet Özsarı'nın ölümünden sonra arkasından bir aile dramı yaşandığı ortaya çıktı. Aslen Çorum nüfusuna kayıtlı Ahmet Özsarı'nın Döndü (67) isminde eşi ile birlikte Durmuş (47), Erol (45), ve Orhan (42) isimlerinde üç oğlu olduğu öğrenildi. Özsarı'nın ailesi mezarını ziyaret etti. Kirazlı Köyü Muhtarı Seydi Kaya, ölen Ahmet Özsarı'nın Kirazlı'da sevildiğini kendi halinde bir insan olarak bilindiğini söyledi. Ahmet Özsarı'nın oğlu Erol Özsarı da babalarını bulduklarında hem sevinci hem üzüntüyü bir arada yaşadıklarını ifade etti.

        35 YIL ÖNCE EVİ TERK ETMİŞ

        35 yıl önce kaybettikleri babalarının acı haberini alan oğul Erol Özsarı, "Babamız biz daha çocukken ufak bir tartışma nedeniyle evi terk etmiş, bizleri dedemin yanına bırakmış yani gözü arkada değildi. Bizler büyüyünce aradık ama bulamadık. Bundan 17 - 18 yıl önce bize vefat haberi gelmişti. Biz de onu ölmüş kabul ettik. Ancak babamızın öldüğü haberini Jandarmadan telefon gelince aldık, şoka girdik. Hemen Kirazlı'ya geldik, babamızı tespit ettik. Burada çok güzel dostlar ve büyük bir aile bırakmış. Herkese çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca hummalı bir çalışma içerisine girerek babamızın katillerini bulan Jandarma teşkilatımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi.

        KATİLLER CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

        Öte yandan yakalanan zanlılar Ş.Ö (20), S.Ö (30) ve Y.Ö.(15) nitelikli yağmacılık, ve ölüme sebebiyet vermekten hakim karşısına çıkarak tutuklandı. 15 yaşındaki Y.Ö'nün İzmir Şakran Yarıaçık cezaevine, ağabeylerinin Söke cezaevine gönderildiği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ