Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Ege depreminde hayatını kaybeden Sinan Kurtoğlu toprağa verildi

        Ege Denizi'nde meydana gelen 6,5 büyüklüğündeki depremde tatil için bulunduğu Yunanistan'ın İstanköy Adası'nda hayatını kaybedenSinanKurtoğluİzmir'de toprağa verildi.

        Kurtoğlu'nun (39) cenazesi, Karşıyaka ilçesindeki baba evinde helallik alınmasının ardından Bostanlı Beşikçioğlu Camisi'ne getirildi.

        Cenaze töreninde, baba Ali, anne SiminKurtoğluile kız kardeşi Canan Dereli, taziyeleri kabul etti.

        Kurtoğlu'nun cenaze namazını, 2 yıl önce genç yaşta geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden oğlunun cenaze namazını kıldıran Beşikçioğlu Camisi İmam Hatibi Adem Uran kıldırdı.

        Cenaze namazının ardından söz isteyenKurtoğlu'nun babası AliKurtoğlu, 39 yaşındaki oğlunun çok sevecen sevilen bir kişiliğe sahip olduğunu dile getirdi.

        Yaşamı boyunca oğluSinan'a çok iyi baktıklarını ifade eden baba AliKurtoğlu, "Ümit ediyorum ki şimdi de Rabbim ona çok iyi bakacak. Oğlumuzun mekanını cennet eylesin. Günahları varsa affetsin, mekanı cennet olsun. Oğlumla bir kez daha gurur duydum. Bu kadar seveni olduğunu bugün camiyi dolduranları görünce anladım." diye konuştu.

        Cenaze namazını kıldıran imam hatip Adem Uran da "Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın, mekanı cennet olsun." diyerek gözyaşı döktü.

        Kurtoğlu'nun naaşı, kılınan cenaze namazının ardından Doğançay Mezarlığı'nda defnedildi.

        Muğla açıklarında 21 Temmuz 01.31'de meydana gelen 6,5 büyüklüğündeki deprem, İstanköy Adası'nın merkezinde geniş çapta hasara neden olmuş, adada tatil için bulunanSinanKurtoğluyaşamını yitirmiş, burada mahsur kalan, aralarında yaralıların da olduğu çok sayıda Türk vatandaşı, depremin ardından Bodrum'a getirilmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ