Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Murat Sezgin kazada öldü

        Sivas'ta meydana gelen trafik kazasında, Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Sezgin hayatını kaybetti,7 yaşındaki oğlu da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

        Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi gören AsrınSezgin, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

        Kazada yaralananSezgin'in eşi Mecbure TülaySezgin'n tedavisi ise aynı hastanenin Göğüs Cerrahi servisinde sürüyor.

        Sezgin'in (43) kullandığı otomobil, Sivas-Ankara karayolunun Direkli-Bedirli kavşağı mevkisinde kontrolden çıkarak refüjdeki beton direğe çarptı. Sürücü Sezgin ile eşi Mecbure Tülay Sezgin (37) ve oğlu Asrın Sezgin (7) yaralandı. Araçta sıkışan Murat Sezgin, Sivas İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinin çalışması sonucu bulunduğu yerden çıkartıldı.

        Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Murat Sezgin, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        Kazanın, Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Sezgin'in, eşi ve çocuğuyla tatil için ailesinin yaşadığı Malatya'nın Pütürge ilçesine giderken yaşandığı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ