Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Ankara kaza Son Dakika - Ankara Eskişehir Ballıkuyumcu mevkisinde trafik kazası

        Eskişehir-Ankara karayolunda yolcu otobüsünün köprü ayağına çarpması sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 6'ya yükseldi.

        İzmir'den Ankara'ya gelen Uğur Durmaz'ın kullandığı yolcu otobüsü, sabah saat 07.45 sıralarında Ankara'ya 35 kilometre kala Ballıkuyumcu mevkisinde kontrolden çıkarak köprünün ayağına çarptı.

        HAYATINI KAYBEDENLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

        Otobüs personeliyle toplam 43 kişinin bulunduğu araçta sürücü Uğur Durmaz ile yolcular Hatice Vatansever, Fatma Işık, Tayyar Yenilmez olay yerinde, Ali Rıza İçöz ve Ayten Sağtürk ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kazada 36 kişi de yaralandı.

        Otobüsün içinde sıkışanlar bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden şoför Durmaz'ın cenazesi ise hurdaya dönen otobüsün karayolları ekiplerince vinç ve iş makineleriyle köprünün ayağından kurtarılmasının ardından çıkarılabildi.

        Kaza nedeniyle bir bölümü trafiğe kapatılan ve tali yollardan ulaşımı sağlanan yol, temizlik çalışmalarının ardından yeninden açıldı.

        "36 VATANDAŞIMIZ TEDAVİ GÖRÜYOR"

        İçişleri Bakanı Soylu kazaya ilişkin yaptığı açıklamada "Altı vatandaşımız Hakk'ın rahmetine kavuştu. Hem ailelerine hem de ülkemize başsağlığı diliyoruz. 36 vatandaşımız da şu anda hastanelerde tedavi görüyor. Bir kısmı ameliyatta ama çok yüksek bir hayati tehlikeleri yok." dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ