Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Sineksavar gömlek

        Türkiye’nin en büyük entegre tekstil kuruluşlarından biri olan Bossa T.A.Ş.'de farklı baktıklarını bildiren Yakup Güngör, gömleklik bandında 2 işi başarı ile uygulayıp, ticarileştirmeye çalıştıklarını vurguladı. Bunlardan birinin ‘anti-sivrisinek’ olduğunu açıklayan Güngör, “Bu gömlek sivrisineği yaklaştırmayacak. Hatta bunun bir adım ötesini de söyleyelim. Hiç haşereyi yaklaştırmayacak ürünler olabilir. Ar-Ge çalışmalarımız sonucu özel bir üretimimiz olacak'' dedi.

        ANTİ SELÜLİT MÜJDESİ

        Denimde de ‘anti selülit’ işinde başarı elde ettiklerini, bu yöndeki çalışmalarda ilk denemelerin olumlu olduğunu dile getiren Güngör, “Bossa’da farklı ve inovatif bakıyoruz'' diye konuştu. Bossa’nın vizyonunu ‘Beklentiniz işimizdir’ olarak belirlediğini hatırlatan Güngör, “Bu vizyonu, ‘Doğru üretim ve satış kombinasyonu ile dinamik bir moda tedarikçisi olmak’ misyonu ile gerçekleştirmektedir'' dedi.

        Tekstilde Çin ve Hindistan gibi ülkelerin rekabetinin Bossa T.A.Ş. için rakip olmadığını vurgulayan Güngör, bunun nedeninin Ar-Ge çalışmaları, inovasyon ve ürün geliştirme olduğunu anlattı. Güngör, Sabancı Holding’in tekstilde stratejilerini ‘Dikey entegrasyon’ ve ‘Üretimi ve ikmali globalleştirmek’, hedefinin ise ‘Katma değerli ürün segmentinde oynayan, perakendede yol alan uluslararası şirket’ olduğunu sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ