Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Gazetecinin erken vedası

        Gazetecinin erken vedası Pankreas kanserine yenik düşerek yaşamını yitiren gazeteci Ufuk Güldemir, dün kurucusu olduğu Habertürk binasından vasiyeti üzerine Frank Sinatra’nın "My Way" şarkısıyla uğurlandı. Güldemir’in naaşı, dev posterinin asıldığı binadan ayrılırken, Sinatra, "Ve artık sonum çok yakın. Son perdeyle yüzleşmeye hazırım" diyordu. Çalışma arkadaşlarından Özlem Gürses, ağlayarak yaptığı konuşmasında, "O bir yıldızdı. Onu yıldızlara uğurluyoruz" dedi.

        Cenaze törenine, Güldemir’in eşi Gaya, ilk eşi Cumhur Etkin ve "O’nun için yaşamalıyım" dediği kızı Su ve kardeşi Şafak Okaygün taziyeleri birlikte kabul ettiler. Şafak Okaygün, tüm ailenin tek ses olarak çalışmayı sürdüreceğini söyledi.

        Teşvikiye Camii’nde düzenlenen törende, Güldemir’in kızı Su Etkin, bir an olsun babasının fotoğrafını elinden bırakmadı. Yıllardır omuz omuza ve rekabet içinde çalıştığı gazeteci arkadaşlarının çoğu tören boyunca ağladı. Güldemir’in naaşı Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

        Törenlere, Başbakan Yardımcıları Abdüllatif Şener ve Mehmet Ali Şahin, CHP lideri Deniz Baykal, DSP lideri Zeki Sezer, Anavatan lideri Erkan Mumcu, Genç Parti lideri Cem Uzan, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan, TÜSİAD Başkanı Arzuhan Yalçındağ, Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, işadamları Mustafa Koç, Murat Yalçıntaş, Turgay Ciner ile Sezen Aksu ve Yılmaz Erdoğan gibi çok sayıda tanınmış isim katıldı.

        Fatma AKSU-Esma ÇAKIR / Hürriyet

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ